Reste- og lagerstrikk – del 2

Tidligere la jeg ut et innlegg om hva jeg hadde strikket av garn fra lageret. Her kommer fortsettelsen.

Heiabakk Baby nr 1

Den første Heiabakk Babygenseren ble strikket i januar, som gave til gumor-gutten. Strikket i restegarn etter min selvkomponerte Smeltevann-genser.

Garntopiagenser

Også denne er strikket i garn som egentlig ble kjøpt til noe annet, men så bare hadde blitt liggende. Strikket i en tråd Viking Bambino og en tråd Dale Lerke. Gjorde en del tilpasninger, de kan du lese om her.

Heiabakk Baby nr 2

Strikket like så godt en til, under test-strikken av oppskriften. Også denne i Lille Lerke. Garn kjøpt med en annen plan, som det aldri ble noe av. Denne har foreløpig ingen eier og ligger i kisten. Man vet jo aldri når man får bruk for en babygenser til å gi bort i gave. Du finner oppskriften på Heiabakk Baby her.

Engesnes-genser

Denne er nettopp ferdig. Designet en herregenser, for så å modifisere den til å passe meg selv. Strikket i et halvnummer tynnere pinner for at ermene ikke skulle bli så vide. Samt at den er en cm eller to kortere både i bole og ermer. La også inn en aldri så liten innsving på bolen, men den kunne jeg kanskje ha latt være. Den sitter veldig fint, og jeg er super fornøyd med denne. Akkurat denne er strikket i Lima, en kombinasjon av restegarn og garn med en henlagt plan. På grunn av restegarn måtte jeg være litt kreativ i fargevalget. Det ene ermet (ikke med på bildet) har derfor en helt annen farge i stedet for det lyseblå. Men det funker. Siden mønsteret er fordelt på bole og ermene, kan man uten problem bruke ulik innfarging, og til og med ulik farge, på mønsteret på de ulike delene. Et flott eksempel på hvordan man kan få brukt opp garn man har liggende. Oppskrift kommer.

Påbegynte, men enda ikke fullførte, resteprosjekter

I tillegg til har jeg en del prosjekter som jeg har startet på, men ikke fullført enda. Alle i garn fea lageret. Det er en shorts med samme mønster som Engesnes-genseren. En improvisert sommerkjole i drops Belle. Det er også en egenkomponert genser med hullmønster i restegarn fra Tåkedis-genseren og garn som ikke ble brukt til sorbetjakken. Samt en regnbue-bukse til ene tantebarnet som nylig er påbegynt. Disse kommer kanskje med i neste oppdatering om garnlager/restegarn strikkingen.

Merket med: ,,,,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *